Samppanjapikari VESI

SKU
201460

VESI-samppanjapikari on elegantti ja kestävä pikari kuplien ja muiden juomien ystäville. Pikari on tyylikäs ja kestävä juhliin, retkille, veneelle jne eikä se rikkoudu helposti. Termosrakenteen ansiosta juoma ei lämpene kädessä. Pikarissa on läpinäkyvä kansi, joka estää juomaa läikkymästä ja kapean suuaukon ansiosta kuplat pysyvät juomassa pidempään. Kansi pitää kesällä myös hyönteiset pois juomasta.
Pikarin materiaali on 18/8 ruostumatonta terästä ja BPA-vapaa. Pikarin tilavuus on 180 ml. Saatavana kolme metalinhohtoista sävyä sekä musta ja valkoinen. Ei konepesua. Minimitilausmäärä 4 kpl.

Hinta alv 0%. Toimituskulut ja mahdolliset merkkauskulut lisätään hintaan.

VESI-brändi syntyi vuonna 2017 halusta vähentää ympäristöön päätyvää muovin määrää tarjoamalla tyylikkäitä ja kestävämpiä tuotevaihtoehtoja kuluttajille.

Maailmassa tuotetaan vuosittain yli 300 miljoonaa tonnia muovia, josta puolet on kertakäyttömuovia. Yli 90 % tästä muovista ei koskaan päädy kierrätykseen ja jää jätteeksi. Mielestämme paras tapa vaikuttaa kulutustapoihin ja saada muutoksia aikaan on tarjota ihmisille tyylikkäitä uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja kertakäyttöisten muovipullojen, mukien, pillien jne. tilalle. Haluamme tarjota laadukkaita kestotuotteita, jotka toimivat niin hyvin ja ovat niin tyylikkäitä, ​​että niistä tulee osa jokapäiväistä elämää.

11,00 €
Rosé you say
Teal with envy
Beach bronze
Bubbles by night
Cloud nine