Mora Classic No 2 puukko

SKU
200650

Mora Classic No 2 on puukahvainen, erittäin terävä yleispuukko normaalipituisella terällä. Luotettava työkalu, joka soveltuu monipuoliseen yleiskäyttöön: kotiin, mökille, harrastajille ja ammattilaisille. Ergonominen kahva okran punertavaksi petsattua koivua. Tämä kahva tunnetaan siitä, että sen kanssa on miellyttävää tehdä töitä ja se tarjoaa juuri oikean fiiliksen: kahva mahdollistaa voiman käytön, tarkkuuden ja puukon täsmällisen käytön. 

Terän materiaali runsashiilinen teräs, eli terä on helppo teroittaa. Kokonaispituus: 25 cm (pidempi kuin Mora Classic No 1), terän pituus: 10,6 cm, terän paksuus 2,5 mm. Kokonaispaino 159 g tupen kanssa. Polymeerituppi nahkalenkillä sis. toimitukseen. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi. Toimitetaan kierrätysmateriaalista valmistetussa pahvisessa lahjapakkauksessa.

Mora of Sweden on kehittänyt Classic-sarjaa yli sadan vuoden ajan, ja nämä puukahvaiset puukot tunnetaan kaikkialla pohjolassa laajemmin kuin mitkään muut puukot. Tämän sarjan puukoista käytetään usein sanontaa ”Se aito puukahvainen Mora”. Tyypillisiä ammattikäyttäjiä ovat timpurit, puutyölaiset ja käsityön harjoittajat. Koko Classic-mallisto uudistui kauttaaltaan vuonna 2020. 
Morakniv on ruotsalainen nykyaikainen veitsi- ja kirvesvalmistaja. Tuotteissa yhdistyvät ympäristötietoisuus, perinteinen käsityö, uusin tuotantoteknologia, innovaatio, ainulaatuinen metallien kuumakäsittely ja laatu, jolle myönnetään 10 vuoden takuu. Yli 100 vuoden historia saa jatkuvasti jatkoa uutuuksista ja uudenlaisista muotoiluideoista. Made in Sweden. 

Minimitilausmäärä 6 kpl. 

Hinta alv 0%. Toimituskulut ja mahdolliset merkkauskulut lisätään hintaan.

27,00 €