LOON Kaja-pipo

SKU
200625

Kaja-pipon materiaali on 50% merinovillaa ja 50% akryyliä. Pipossa on polypropeenista valmistettu sisävuori, joka siirtää kosteutta eikä kutise. Sopii esimerkiksi kypärän alle, ulkoiluun ja ulkotyöhön.
Tuote on mahdollista saada omalla värillä alkaen 100 kappaleen erissä.

Kotimaisuus takaa laadukkaan ja vastuullisen työn jäljen. Loon-pipot valmistetaan testatuista ja sertifioiduista materiaaleista Suomessa. Pakkausmateriaalina käytetään kierrätettyä pahvia, joka painetaan vesiliukoisilla väreillä. Jos haluat pipot pakattuna kauniiseen lahjalaatikkoon, pakkauksen hinta on +2,00 € /kpl.

Hinta alv 0%. Toimituskulut ja mahdolliset merkkauskulut lisätään hintaan.

Loon on 2020 perustettu tuotemerkki, jonka kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Loon yhdistää suomalaisen huippusuunnittelun ja kotimaisen työn korkealuokkaisiksi tuotteiksi. Puhdas luonto ja sen rikkaudet, luonnossa koettu vapaus ja hiljaisuus ovat arvoja, jotka symboloivat suomalaisuutta Loonin tuotteiden perustana. Loon korostaa tuotteissaan luonnon monimuotoisuutta materiaaleissa, väreissä ja suunnittelun inspiraationa. Korkealuokkaisia asusteita jokaiselle luontoa rakastavalle.

24,95 €