Kupilka Gift Box yhdelle

SKU
200763

Tämä yhden hengen lahjapakkaus sisältää kupin, pienen lautasen ja lusikan:

Kupilka 21: Ulkoilun uusi aikakausi alkoi juuri tästä kupista. Jo ennen muinoin Kupilkan muotoa suosittiin sen käytettävyyden vuoksi. Me tuunasimme kupista entistä ehomman. Tämä kestävä kuppi pitää kuuman kuumana polttamatta sormia. Tilavuus 2,1 dl, paino 83 g, korkeus 60 mm x leveys 93 mm x pituus 165 mm.
Kupilka 14: on erittäin kevyt pieni lautanen. Tilavuus 1,4 dl, paino 86 g, korkeus 15 mm x leveys 129 mm x pituus 193 mm.

Minimitilausmäärä 6 kpl.

Hinta alv 0%. Toimituskulut ja mahdolliset merkkauskulut lisätään hintaan.

Kupilka kädessäsi kantaa ikiaikaista perinnettä. Luontoa kunnioittava laadukas design ja uusi teknologia luovat yhdessä ympäristöystävällisen eräastian, luonnossa liikkujan parhaan kaverin. Nämä ekologiset retki- ja eräkupit, kulhot, lautaset sekä aterimet kestävät sekä -30°C pakkasta että kiehuvaa vettä. Kupilkat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa palatessa kotiin.
Tuotteet valmistetaan omasta luonnonkuitukomposiitista ja ne tukevat näin uusiutuvien energialähteiden hyödyntämistä. Puu komposiittiin tulee suomalaisista sertifioiduista metsistä. Sekä tuotteet että materiaali on valmistettu EKOenergialla Suomessa. Valitsemalla kotimaisen tuotteen tuet suomalaista työtä ja pienennät logistiikkapäästöjä. Kupilka-pakkaukset on valmistettu uusiopahvista, joka voidaan kierrättää tai polttaa.

22,20 €
Original
Havu
Karpalo
Kelo