ALESSI Tryffelihöylä
Jos ei muuta tekemistä ole, niin aina voi höylätä tryffeleitä. Tämä höylä on siihen erinomainen työkalu! Alessin tryffelihöylä on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja sen on suunnitellut Ben van Berkel / UNStudio. Alessin tryffelihöylä on syntynyt kaksivuotisen De truffle -workshopin tuloksena. Vaativaan kehitystyön osallistuivat maailman johtavat tyrffeliasiantuntijat ja yhteistyössä olivat mukana National Centre for the Study of Truffles ja The International Alba White Fruffle Fair. Prosessin aikana peräti 15 suunnittelijaa esitteli näkemyksensä parhaasta mahdollisesta tryffelihöylästä.
Kehitystyön tuloksena syntyneen täydellisen tryffelihöylän inspiraatiota on haettu luonnosta. Kaareva teräs muistuttaa kerroksellisia puun juuria, joilla tryffelit kasvavat symbioosissa puun kanssa. Kaareva muoto varmistaa myös, että höylä on ergonominen kädessä ja täydellinen määrä tryffeleitä putoaa lautasellesi joka kerta. Kahvan ja terän välinen optimaalinen kulma (18 astetta) takaa, että ranteen paine laskee käytön aikana. Hienovaraisella mekanismilla valitset itse tryffelilastun paksuudeksi 0–3 millimetriä. Voit myös sulkea veitsen kokonaan, jotta sitä voidaan varastoida turvallisesti. Jos tryffelit antavat luvan, voi tätä höylää käyttää myös parmesanin siivuttamiseen.
Minimitilausmäärä 5 kpl.
Hinta alv 0%. Tämän tuotteen toimitukseen lisätään kiinteä rahtikustannus 20 € / lähetys. Mahdolliset merkkauskulut lisätään hintaan.